Hotel Breitenbach Landscape
Utorak, 01 Svibanj 2018 13:30

Hotel Breitenbach Landscape

Ovaj hotel na francuskom brdašcu nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kabine u nordijskom stilu plijene pažnju svojom neobičnom vertikalnom formom pa nas najviše podsećaju na osmatračnice. Po projektu studija Reiulf Ramstad Arkitekter na sjeveroistoku Francuske nikao je hotel Breitenbach Landscape koji se zahvaljujući neobičnom arhitektonskom oblikovanju savršeno uklapa u bajkovit krajolik. Glavna zgrada hotela s recepcijom, restoranom i spa centrom je vizualno razbijena s 14 kabina u nordijskom stilu koje izgledaju kao da su raspršene po terenu. Zahvaljujući njihovoj laganoj konstrukciji i elegantnom oblikovanju cijeli prizor djeluje nestvarno! Iako su kabine u kontrastu sa zelenim, brdovitim krajolikom one zahvaljujući svojim proporcijama i formom izgledaju kao da su oduvijek bile tu. Svedena paleta materijala i boja, koja se uglavnom koncentrira na svjetlije drvo i staklo, zaslužna je da cijeli kompleks, koji se prostire na 17.000 kvadrata, djeluje vrlo elegantno i nenamjetljivo stavljajući prirodu u prvi plan, a opet ne ostavljajući gostu dilemu da li će dobiti prvoklasan smještaj. Kabine, koje imaju od 20 do 60 kvadrata, plijene pažnju svojom neobičnom vertikalnom formom koje nas najviše podsećaju na promatračnice. Iako su one u kontrastu sa zelenim, brdovitim krajolikom one zahvaljujući svojim proporcijama i formom izgledaju kao da su oduvijek bile tu. Zahvaljući svojoj visini, s vrha kabine prostire se spektakularan pogled na dolinu. Interijer smještajnih jedinica je sveden ali je pritom i bogat opremom, tako da se je cijeli akcenat stavljen na uživanje u prirodnoj okolini.
www.gradnja.rs

 

HD BREITENBACH 750 1

HD BREITENBACH 750 2

HD BREITENBACH 750 3

HD BREITENBACH 750 4

HD BREITENBACH 750 5

HD BREITENBACH 750 6

HD BREITENBACH 750 7

Pročitano 16 puta

Energetski Projekti

hrastovic energetski projekti banner

Energetski Video

hrastovic energetski video banner

Energetski Članci

hrastovic energetski clanci banner

Random video

Udruga SOLAR

Udruga SOLAR  je nastala 2011. godine kao potreba organiziranja civilnog društva u smjeru korištenja i primjene obnovljivih izvora energije, primjene alternativnih izvora energije te povećanja energijske učinkovitosti na razini korisnika i lokalne zajednice.

Opširnije

O nama

Hrastović Inženjering d.o.o. od 2004. se razvija u specijaliziranu tvrtku za projektiranje i primjenu obnovljivih izvora energije. Osnova projektnog managementa održivog razvitka društva je povećanje energijske djelotvornosti klasičnih instalacija i zgrada te projektiranje novih hibridnih energijskih sustava sunčane arhitekture.

Cijeli živi svijet pokreće i održava u postojanju stalni dotok Sunčeve energije, a primjenom transformacijskih tehnologija Sunce bi moglo zadovoljiti ukupne energetske potrebe društva.

Kontakt info

HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o.

Dario Hrastović, dipl.ing.stroj.

Kralja Tomislava 82
31417 Piškorevci
Hrvatska

E-mail:dario.hrastovic@gmail.com
Fax: 031-815-006
Mobitel:099-221-6503
© HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o. - design & hosting by Medialive