Đakovo Centar 2019

  HD ĐAKOVO CENTAR 220x120Projektom Đakovo Centar 2007-2019 stvaraju se nove prostorne, vizualne i doživljajne kvalitete prostora, novi image grada. Mijenjaju se vizure i stvara identitet centralnog gradskog prostora. Nastaje kvalitetan prostor, kako stanovanja, tako i poslovnih prostora, nastaje novi gradski simbol i centar društvenih zbivanja – hotel.


  Pitanje parkirališta novog centra i užeg centra rješava se na vlastitoj parceli i stvaraju preduvjeti za nastavak izgradnje podzemnih garaža ispod budućeg trga, naime ovim projektom ostvarila bi se I.faza uređenja prostora Hrvatskog Sokola i stvorili svi preduvjeti za daljnje uređenje. Stvarajući Đakovo Centar grupiraju se poslovni prostori na jednom mjestu, svi na pješačkoj udaljenosti od Korza i Katedrale. Podzemnom garažom odvajaju se kolni i pješački promet, gdje je pješak napokon dobio prednost u odnosu na automobil, a da je istovremeno kvalitetno riješen kolni promet. Grad napokon dobiva primjerene stambene prostore koji imaju dovoljno svjetlosti, svježeg zraka i zelenila sa svih strana. Đakovo s novim gradskim hotelom na novom budućem trgu tik do katedrale postaje novo turističko-kongresno središte Slavonije.

  Arhitektonski projekt
  Predrag Rechner, dipl.ing.arh.
  Bruno Rechner, dipl.ing.arh.

  Elektrotehnički projekt
  Darko Angebrandt, dipl.ing.el.

  Strojarski projekt
  Silvano Sušilović, dipl.ing.stroj (glavni projekt)
  Dario Hrastović, dipl.ing.stroj. (izmjene projekta / stručni nadzor)

   

  HD ĐAKOVO CENTAR 750 0

  HD ĐAKOVO CENTAR 750 1

  HD ĐAKOVO CENTAR 750 2

  HD ĐAKOVO CENTAR 750 4

  HD ĐAKOVO CENTAR 750 5

  HD ĐAKOVO CENTAR B 750 1

  HD ĐAKOVO CENTAR B 750 2

  HD ĐAKOVO CENTAR B 750 3

  HD ĐAKOVO CENTAR B 750 4

  HD ĐAKOVO CENTAR B 750 5

  HD ĐAKOVO CENTAR 750 6

  HD ĐAKOVO CENTAR 750 7

  O nama

  Hrastović Inženjering d.o.o. od 2004. se razvija u specijaliziranu tvrtku za projektiranje i primjenu obnovljivih izvora energije. Osnova projektnog managementa održivog razvitka društva je povećanje energijske djelotvornosti klasičnih instalacija i zgrada te projektiranje novih hibridnih energijskih sustava sunčane arhitekture. Cijeli živi svijet pokreće i održava u postojanju stalni dotok Sunčeve energije, a primjenom transformacijskih tehnologija Sunce bi moglo zadovoljiti ukupne energetske potrebe društva.

  Kontakt info

  HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o.
  Kralja Tomislava 82.
  31417 Piškorevci
  Hrvatska

  E-mail: info@hrastovic-inzenjering.hr
  Fax: 031-815-006
  Mobitel: 099-221-6503
  © HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o. - design & hosting by Medialive