Ive Andrića Zagreb 2006

  HD IVE ANDRIĆA 220x120Osnovna škola Ive Andrića, Zagreb 2006, projekt obnove i rekonstrukcije instalacije grijanja te pripadajuće centralne toplinske strojarnice koja je smještena u zgradi. Zgrada se grije klasičnim sustavom pomoću člankastih radijatorskih tijela koja su vezana na novu toplinsku podstanicu. U podstanici se projektom predviđa zamjena ukupne opreme grijanja.


  Zgrada je vezana na javnu toplovodnu mrežu koja je provedena kroz ulicu. Unutar toplinske podstanice smješteni su cijevni izmjenjivači toplinske energije koji su dozrajali te traže obnovu. U strojarnici je smješten i spremnik tople sanitarne vode. Toplinska energija se distribuira javnim toplovodom cijele godine stoga se pomoću dovedene toplinske energije centralne toplane grije i spremnik sanitane vode u ljetnom razdoblju kada prestaje sezona grijanja.

  Arhitektonski projekt
  Vladimir Šobat, dipl.ing.arh

  Elektrotehnički projekt
  Željka Hitrec, dipl.ing.el.

  Strojarski Projekt
  Antun Mali, dipl.ing.stroj.
  Dario Hrastović, dipl.ing.stroj. (suradnik)

   

  HD IVE ANDRIĆA 750 1

  HD IVE ANDRIĆA 750 2

  HD IVE ANDRIĆA 750 3

  HD IVE ANDRIĆA 750 5

  HD IVE ANDRIĆA 750 6

  HD IVE ANDRIĆA 750 7

  HD IVE ANDRIĆA 750 8

  O nama

  Hrastović Inženjering d.o.o. od 2004. se razvija u specijaliziranu tvrtku za projektiranje i primjenu obnovljivih izvora energije. Osnova projektnog managementa održivog razvitka društva je povećanje energijske djelotvornosti klasičnih instalacija i zgrada te projektiranje novih hibridnih energijskih sustava sunčane arhitekture. Cijeli živi svijet pokreće i održava u postojanju stalni dotok Sunčeve energije, a primjenom transformacijskih tehnologija Sunce bi moglo zadovoljiti ukupne energetske potrebe društva.

  Kontakt info

  HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o.
  Kralja Tomislava 82.
  31417 Piškorevci
  Hrvatska

  E-mail: info@hrastovic-inzenjering.hr
  Fax: 031-815-006
  Mobitel: 099-221-6503
  © HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o. - design & hosting by Medialive