11. Dani pasivne kuće u Hrvatskoj
  Utorak, 09 Listopad 2018 23:35

  11. Dani pasivne kuće u Hrvatskoj

  Dani pasivne kuće u Hrvatskoj su ishodište spoznaja stručno utemeljenih i najboljom praksom ostvarenih novih i obnovljenih kuća i zgrada u Hrvatskoj i inozemstvu, u skladu s definicijama novih tipova pasivnih kuća (klasik, plus i premium), njihovoj certifikaciji i odnosu prema definiciji energetski gotovo nulte gradnje (nZEB), odnosno zgrada gotovo nulte energije (ZG0E). Prikazati će se funkcionalno različiti projekti i ostvarenja, promovirati će se novi građevinski materijali i sustavi, instalacijski sustavi i oprema visoke energetske učinkovitosti. Trajne su i teme zakonskog okvira RH i EU, modeli investiranja uključujući zelenu javnu nabavu, poticaje i potpore. Izvorna iskustva planiranja, projektiranja i ostvarenja u Hrvatskoj po treći put on-line prikazujemo i komentiramo iz regionalnalnih centara. Pozivamo stručnjake, nastavnike, studente i učenike, projektante, izvoditelje, proizvođače, izlagače, investitore, banke, predstavnike gradova, županija, lokalne uprave, fondova, udruge i institucije te sve zainteresirane građane na aktivno sudjelovanje, kako bi i 11. dani postigli visoku razinu razmjene i stjecanja novih znanja uz kolegijalno druženje.

  OTVORENJE je u petak, 9. studenog u 13:00 u Velikoj predavaonici AGG fakulteta.
  PREDAVANJA I RADIONICE domaćih i stranih struĉnjaka će se održati u predavaonicama AF u subotu, 10. i nedjelju, 11.11.
  STRUČNI OBILASCI niskoenergetskih i pasivnih kuća će se organizirati prema konačnom rasporedu u nedjelju poslije podne, u grupama koje će se formirati ovisno o broju zainteresiranih.

  Obavještavamo Vas o pojedinim tematskim područjima u dnevnim programima trodnevnog međunarodnog skupa s izložbom i stručnim obilascima koji će se održati pod visokim pokroviteljstvima ministarstava i drugih institucija. 11. godinu zaredom ćemo govoriti o najnaprednijoj energetski visoko učinkovitoj arhitekturi i gradnji energetskog standarda pasivne kuće, odnosno energetskog razreda A+ novogradnje i dubinske energetske obnove "faktor 10".

  Petak, 9. 11. 2018. od 13.00 do 19.00 Otvorenje u Velikoj vijednici AGG fakulteta, pozdravni govori i uvodna predavanja; Pasivna kuća, regulativa i najbolja praksa u RH i EU, Energetska obnova u RH i Gradu Zagrebu, Novi materijali i sustavi, prezentacije izlagača, izložba, projekcije, radionice ...

  Subota, 10. 11. od 10.00 do 18.00 Projekti i ostvarenja - iskustva, inovacije, novi materijali, građevinski i instalacijski sustavi, izložba, projekcije, radionice ...

  Nedjelja, 11. 11. od 10.00 do 18.00 Dubinska energetska obnova - „faktor 10“, Instalacijski sustavi, certificiranje, novi materijali i sustavi, izložba, projekcije, stručni obilasci, radionice, prikaz programa rada Konzorcija PKHR, najave skupova i zatvaranje 11. dana

  Za Organizacijski odbor
  Red.prof.art. Ljubomir Miščević, dipl ing.arh.
  Voditelj Konzorcija pasivna kuća Hrvatska (KPKHR)

  Sveučilište u Zagrebu, Arhitektonski fakultet, A. Kačića Miošića 26, 10 000 Zagreb
  www.kpk.hr
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  tel./fax: (+385 01) 4639394, 4821501, 098 230940

  Prijavnica je na: www.kpk.hr
  Pošaljite nam Vašu prijavnicu kako bi Vas uvrstili u adresar Konzorcija!

   

  HD Ljubomir Miščević 750 1

  HD Ljubomir Miščević 750 2

  HD Ljubomir Miščević 750 3

  Pročitano 84 puta

  Energetski Projekti

  hrastovic energetski projekti banner

  Energetski Video

  hrastovic energetski video banner

  Energetski Članci

  hrastovic energetski clanci banner

  Random video

  Udruga SOLAR

  Udruga SOLAR  je nastala 2011. godine kao potreba organiziranja civilnog društva u smjeru korištenja i primjene obnovljivih izvora energije, primjene alternativnih izvora energije te povećanja energijske učinkovitosti na razini korisnika i lokalne zajednice.

  Opširnije

  O nama

  Hrastović Inženjering d.o.o. od 2004. se razvija u specijaliziranu tvrtku za projektiranje i primjenu obnovljivih izvora energije. Osnova projektnog managementa održivog razvitka društva je povećanje energijske djelotvornosti klasičnih instalacija i zgrada te projektiranje novih hibridnih energijskih sustava sunčane arhitekture.

  Cijeli živi svijet pokreće i održava u postojanju stalni dotok Sunčeve energije, a primjenom transformacijskih tehnologija Sunce bi moglo zadovoljiti ukupne energetske potrebe društva.

  Kontakt info

  HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o.

  Dario Hrastović, dipl.ing.stroj.

  Kralja Tomislava 82
  31417 Piškorevci
  Hrvatska

  E-mail:dario.hrastovic@gmail.com
  Fax: 031-815-006
  Mobitel:099-221-6503
  © HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o. - design & hosting by Medialive