Ricardo Azevedo, T Power H2O
  Nedjelja, 19 Kolovoz 2018 12:06

  Ricardo Azevedo, T Power H2O

  Brazilac tvrdi da na litri vode može prevaliti i do 500 km. Ricardo Azevedo iz Sao Paoula izumio je motor koji, umjesto benzina, ide na čistu vodu. Model je nazvao “T Power H2O”. Osim spremnika za vodu, ugradio je i vanjski akumulator, koji proizvodi struju potrebnu za izdvajanje hidrogena iz molekula vode. Novinarima je demonstrirao kako točno motor radi, a kako bi ih uvjerio da doista ide na vodu, prije no što ju je sipao u spremnik motora, popio je gutljaj. “Voda za ovaj motor ne mora biti jako čista. To može biti i obična kišnica ili primjerice voda iz rijeke.”, dodao je ponosni izumitelj. “Velika prednost ovoga motora, koji se pokreće na vodu i hidrogen iz molekula vode, jest u tome što iz auspuha, u konačnici, izlazi samo vodena para, a ne ugljični dioksid kao kod vozila pokretanih na benzin.”, rekao je RT-u inovator. Ricardo, koji tvrdi kako sa litrom vode može prevaliti i do 500 kilometara, nada se da će njegov ekološki prijateljski izum jednoga dana postati uobičajeni prizor na svim cestama planeta Zemlje.
  net.hr

   

  HD MOTOR NA VODU 750 1

  HD MOTOR NA VODU 750 2


  Nafta je prijevara, izumitelj iz Brazila vozi motor na vodu
  Sve više ljudi počinje shvaćati manipulaciju pomoću nafte! Vijest da Brazilac vozi motor koji kao gorivo koristi isključivo vodu se virusno proširila internetom. Sigurno nije u pitanju nešto novo, ali naftne kompanije obično podmite takve ljude ili takvi pojedinci stradaju pod nerazjašnjenim okolnostima. Nafta nam kao gorivo nikada nije bila potrebna. Posjedujemo tehnologiju zahvaljujući kojoj možemo putovati gotovo besplatno, koristeći vodu. Brazilac po imenu Rikardo Azevedo iz Sao Paula, pokazao je svoj ​​čudesni motor cijelom svijetu. Ova magična stroj može prijeći i do 500 kilometara (310 milja) uz samo jednu jedinu litru vode i to iz onačišćene rijeke. Takozvano “T Power H20″ vozilo pokreću voda i vanjski akumulator, pri čemu se stvara struja i vodik odvaja od molekula kisika, koji zajedno čine vodu. Proces, koji uključuje sustav cijevi, rezultira sagorijevanjem, i to je ono što stvara energiju potrebnu za napajanje motocikla. Snimljen na videu, g Azevedo pokazuje genijalnost svojeg izuma, nakon što je prvo popio čistu vodu iz boce da bi dokazao da se doista H20 nalazi u boci, a ne gorivo. Govoreći o motociklu, g Azevedo je također predložio da njegov izum ima prednosti za okoliš. On je rekao: “Prednost ovog motocikla, koji radi s vodikom koji dolazi iz vode, kao rezultat koji dolazi iz ispuha je vodena para”. To je različito od benzina, čiji je rezultat je ugljični monoksid. Svaki čovjek na ovoj Planeti ima pravo na besplatnu energiju. Ne želimo više biti robovi naftnih i automobilskih kompanija!
  www.novi-svjetski-poredak.com

   

  HD MOTOR NA VODU 750 3

  HD MOTOR NA VODU 750 4

  HD MOTOR NA VODU 750 5

  Pročitano 307 puta

  O nama

  Hrastović Inženjering d.o.o. od 2004. se razvija u specijaliziranu tvrtku za projektiranje i primjenu obnovljivih izvora energije. Osnova projektnog managementa održivog razvitka društva je povećanje energijske djelotvornosti klasičnih instalacija i zgrada te projektiranje novih hibridnih energijskih sustava sunčane arhitekture. Cijeli živi svijet pokreće i održava u postojanju stalni dotok Sunčeve energije, a primjenom transformacijskih tehnologija Sunce bi moglo zadovoljiti ukupne energetske potrebe društva.

  Kontakt info

  HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o.
  Kralja Tomislava 82.
  31417 Piškorevci
  Hrvatska

  E-mail: info@hrastovic-inzenjering.hr
  Fax: 031-815-006
  Mobitel: 099-221-6503
  © HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o. - design & hosting by Medialive