Alternativne tehnologije

  Link

  https://www.youtube.com/watch?v=G_Ff1vD0DR4

  Kakve nove rezultate nakon otkrića Higgsovog bozona očekuju znanstvenici u najvećoj laboratoriji na svijetu - CERN-u? Što će to značiti današnjem čovjeku? Ko su fizičari iz regije koji su uključeni u rad Europske agencije za nuklearna istraživanja? Saša Delić u večerašnjem Kontekstu o ovim i drugim temama razgovara sa:
  - Lidijom Živković, zamjenicom rukovodioca grupe za b-jet triggere eksperimenta ATLAS u CERN-u, i
  - Mirkom Planinićem,redovnim profesorom na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu i voditeljem grupe pet fizičara iz Hrvatske koji sudjeluju na eksperimentu ALICE pri CERN-u.

  O nama

  Hrastović Inženjering d.o.o. od 2004. se razvija u specijaliziranu tvrtku za projektiranje i primjenu obnovljivih izvora energije. Osnova projektnog managementa održivog razvitka društva je povećanje energijske djelotvornosti klasičnih instalacija i zgrada te projektiranje novih hibridnih energijskih sustava sunčane arhitekture. Cijeli živi svijet pokreće i održava u postojanju stalni dotok Sunčeve energije, a primjenom transformacijskih tehnologija Sunce bi moglo zadovoljiti ukupne energetske potrebe društva.

  Kontakt info

  HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o.
  Kralja Tomislava 82.
  31417 Piškorevci
  Hrvatska

  E-mail: info@hrastovic-inzenjering.hr
  Fax: 031-815-006
  Mobitel: 099-221-6503
  © HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o. - design & hosting by Medialive