Zelena gradnja

Link

https://www.youtube.com/watch?v=py7x7lMGv9o

Rekonstrukcijom je planirano znatno povećanje energetske učinkovitosti korištenjem obnovljivih izvora energije: dizalica topline, sunčeva elektrana 58-60 kW fotonaponskog sustava za proizvodnju električne energije na krovu zgrade. Planirana je i ugradnja podzemnih rezervoara za skupljanje kišnice koja će se koristiti za ispiranje wc školjki u kupaonicama. U zgradi će biti osigurana mogućnost razvrstavanja otpada u svrhu poticanja osviještenosti korisnika doma o recikliranju i zaštiti okoliša.

Energetski Projekti

hrastovic energetski projekti banner

Energetski Video

hrastovic energetski video banner

Energetski Članci

hrastovic energetski clanci banner

Random video

Udruga SOLAR

Udruga SOLAR  je nastala 2011. godine kao potreba organiziranja civilnog društva u smjeru korištenja i primjene obnovljivih izvora energije, primjene alternativnih izvora energije te povećanja energijske učinkovitosti na razini korisnika i lokalne zajednice.

Opširnije

O nama

Hrastović Inženjering d.o.o. od 2004. se razvija u specijaliziranu tvrtku za projektiranje i primjenu obnovljivih izvora energije. Osnova projektnog managementa održivog razvitka društva je povećanje energijske djelotvornosti klasičnih instalacija i zgrada te projektiranje novih hibridnih energijskih sustava sunčane arhitekture.

Cijeli živi svijet pokreće i održava u postojanju stalni dotok Sunčeve energije, a primjenom transformacijskih tehnologija Sunce bi moglo zadovoljiti ukupne energetske potrebe društva.

Kontakt info

HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o.

Dario Hrastović, dipl.ing.stroj.

Kralja Tomislava 82
31417 Piškorevci
Hrvatska

E-mail:dario.hrastovic@gmail.com
Fax: 031-815-006
Mobitel:099-221-6503
© HRASTOVIĆ Inženjering d.o.o. - design & hosting by Medialive